Honk- en softbalvereniging Robur ’58 Apeldoorn

Overlijden U21 speler Tim Kooreman

Met grote verslagenheid en verdriet berichten wij u dat ons jeugdlid en starting pitcher van het honkbal U21 team, Tim Kooreman, donderdag 14 december is overleden na een verkeersongeval.
Tim begon zijn honkballoopbaan bij honk- en softbalvereniging WSB in de Maten, speelde daarna in een gemengd team van WSB en Robur ‘58 onder de naam Bucks en vervolgde het spel bij honkbal- en softbalvereniging Robur ‘58 in het Sportpark Orderbos.
Tim ontpopte zich als een getalenteerd pitcher, had passie voor zijn sport en ontwikkelde zich verder met extra trainingen en wedstrijden bij onder andere Eastern Athletics en MK Baseball & Softball.
Met zijn grote postuur, kracht en handen wierp hij inmiddels met 120 km/u en wist menig keer drie strike-outs te bereiken met maar 10 of 11 worpen. Helaas voor de tegenstander raakte hij nog wel eens de slagman.
Tim werd boos bij fouten maar het lag nooit aan hemzelf volgens hem. Als hij niet pitchte was hij een bedreven korte stop. Tim was altijd blij en gemotiveerd. En daarmee een aanwinst voor elk team waar hij deel van uitmaakte. Dat we hem niet meer op de club zullen zien is bijna niet te bevatten. We zullen hem allemaal verschrikkelijk missen.
We wensen Rick, Petra en Lieke, familie, vrienden en teamgenoten van Tim alle sterkte toe met dit enorme verlies.

Robur '58

honk- en softbalvereniging Apeldoorn

Welkom op de site van Robur ’58, een honk- en softbalvereniging in Apeldoorn. Onze vereniging is gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Apeldoorn. Wij zijn een gezellige vereniging met enthousiaste leden die zorgen voor een leuke en sportieve sfeer. Of u nu beginner bent of al ervaren speelt, bij ons is iedereen welkom. We hopen u snel te verwelkomen op ons veld!

Robur '58

My personal favorites
Sponsoren
Externe links