Honk- en softbalvereniging Robur ’58 Apeldoorn

Over de club

De honk- en softbal club Robur ’58 bevindt zich in het bosrijke gebied van Apeldoorn. Robur ’58 is een gezellige vereniging waar jong en oud op recreatief en competitief niveau kunnen sporten. De club biedt een uitgebreid programma van wedstrijden en trainingen voor zowel beginners als ervaren spelers.

Bij Robur ’58 staat plezier in de sport en teamspirit hoog in het vaandel. De vereniging is dan ook altijd op zoek naar nieuwe leden die deze passie delen. Ook als toeschouwer bent u van harte welkom om wedstrijden bij te wonen en de sfeer te proeven. Kom gerust een keer langs om te zien hoe leuk deze sport kan zijn!

 

Waar vindt u ons?

Het sportcomplex van Robur ’58 bevindt zich op het volgende adres: Ordebos 41, 7313 HN Apeldoorn. Hier kunt u niet alleen genieten van de wedstrijden, maar ook van de prachtige omgeving waarin de club zich bevindt.

Het wedstrijdprogramma van de teams van Robur ’58 zijn te vinden op onze website. Hier vindt u alle informatie over de data, tijden en locaties van de wedstrijden. Neem gerust een kijkje en kom gezellig langs om onze teams aan te moedigen!

Robur '58

honk- en softbalvereniging Apeldoorn

Welkom op de site van Robur ’58, een honk- en softbalvereniging in Apeldoorn. Onze vereniging is gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Apeldoorn. Wij zijn een gezellige vereniging met enthousiaste leden die zorgen voor een leuke en sportieve sfeer. Of u nu beginner bent of al ervaren speelt, bij ons is iedereen welkom. We hopen u snel te verwelkomen op ons veld!

Robur '58

My personal favorites
Sponsoren
Externe links