Honk- en softbalvereniging Robur ’58 Apeldoorn

10 jaar Familie softbaldag AABA en Robur ‘58

10 jaar Familie softbaldag AABA en Robur ‘58

Op de 2e Pinksterdag 2023, maandag 29 mei a.s. wordt dit jaar voor de 10e keer door het Antillianen en Arubanen Beraad Apeldoorn (AABA) en Robur ‘58 samen een familie softbal dag gehouden op het complex van Robur ’58. Vanaf 12 uur tot 19 uur is een ieder welkom.
Het doel van de middag is om zowel leden en belangstellenden van Robur ’58 als de achterban van de AABA (jong en oud) met elkaar kennis te laten maken d.m.v. het spelen van softbal, en voor de kleintjes BeeBall. Er wordt daarom met zachte ballen gespeeld en aangepaste spelregels: het gaat om de lol, niet om het winnen. Ook wordt er een Home Run derby gehouden, de uitdaging is hier om een bal zo ver mogelijk weg te slaan.
Het ontmoetingsgedeelte krijgt vorm in en buiten het veld: de familiedag is uitermate geschikt als uitje voor ouders en kinderen. Robur ’58 stelt graag de accommodatie ter beschikking en exploiteert de bar; de AABA maakt gebruik van keuken en het snackstreet-gedeelte om hapjes te verkopen, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting AABA.
Bijzonder is dat zowel teams die zich van tevoren opgeven welkom zijn, als mensen die graag mee willen doen maar nog geen team hebben. Deze worden voor de start dan gecombineerd tot één of meerdere teams. Men mag zelf een naam bedenken. Er gelden wel een paar regels: geen domino spelen, niet gokken, niet zelf sterke drank meenemen.
Als gast speaker/dj is er Internet radio Pengue aanwezig, die ook live de eilanden bereikt. Met opzwepende muziek en kundig commentaar wordt zo de middag aan elkaar gepraat.
Het geluidsniveau dat wordt geproduceerd blijft binnen de door Robur ’58 aangegeven grenzen.
Weersomstandigheden
Als er tot afgelasting moet worden overgegaan, wordt dat zo snel mogelijk gemeld op websites en via de social media.

Robur '58

honk- en softbalvereniging Apeldoorn

Welkom op de site van Robur ’58, een honk- en softbalvereniging in Apeldoorn. Onze vereniging is gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Apeldoorn. Wij zijn een gezellige vereniging met enthousiaste leden die zorgen voor een leuke en sportieve sfeer. Of u nu beginner bent of al ervaren speelt, bij ons is iedereen welkom. We hopen u snel te verwelkomen op ons veld!

Robur '58

My personal favorites
Sponsoren
Externe links