Honk- en softbalvereniging Robur ’58 Apeldoorn

Ordebos Open

Beste leden,

 

Zin om iets leuk te doen in de herfstvakantie? Kom dan naar de tweede editie van Orderbos Open! Orderbos Open vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 oktober van 13:00 – 16:00u.

De sportverengingen op het Sportpark Orderbos hebben de krachten gebundeld en organiseren gezamenlijk een sportactiviteit voor iedereen. Of je nou jong of oud bent, iedereen is welkom en er is voor ieder wat wils! Dus hoe leuk is het om een vriend of vriendin mee te nemen?!

 

Er doen maar liefst 10 sportverengingen mee aan Orderbos Open. In totaal kun je kiezen uit 12 sporten. De keuze is reuze!

 

Voor meer informatie, deelnemende sportverengingen, impressies en inschrijven, kijk op www.sportserviceapeldoorn.nl/aanbod/orderbos-open/

Orderbos Open is voor iedereen en daarom GRATIS.

 


Facebook


Twitter


Youtube


Instagram

Robur '58

honk- en softbalvereniging Apeldoorn

Welkom op de site van Robur ’58, een honk- en softbalvereniging in Apeldoorn. Onze vereniging is gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Apeldoorn. Wij zijn een gezellige vereniging met enthousiaste leden die zorgen voor een leuke en sportieve sfeer. Of u nu beginner bent of al ervaren speelt, bij ons is iedereen welkom. We hopen u snel te verwelkomen op ons veld!

Robur '58

My personal favorites
Sponsoren
Externe links