Honk- en softbalvereniging Robur ’58 Apeldoorn

Wat ALS – Benefiet

Wat doe je als je als Honkbal en Softbalbal Vereniging als je ziet dat een geliefd lid, trainer, coach, vrijwilliger, opbouwer, teamspeler, familielid en vriend moet knokken tegen de ziekte ALS?

Dan kom je in actie om een bijdrage te kunnen leveren om deze ziekte de wereld uit te slaan!

 

Wij als Robur ’58 willen de stichting ALS steunen in hun missie de ziekte ALS te stoppen.

 

Op 15 oktober 2022 zal er op ons mooie Honkbal en Softbalveld een Benefiettoernooi plaatsvinden omdat wij zoveel mogelijk geld op willen halen voor de stichting ALS. Wees welkom en help ons ALS de wereld uit te slaan!!

Maar hoe mooi zou het zijn als we nu al beginnen met geld in te zamelen? Elk bedrag is welkom!

 

Voor meer informatie volgt u onze social media kanalen; Facebook en Instagram van Honkbal en Softbalvereniging Robur’58 Apeldoorn en de website www.robur58.nl.

 

Ga via de onderstaande link naar onze ALS-actie pagina. 

https://acties.alsacties.nl/actie/robur58

 

Wat doet ALS?

ALS verwoest de zenuwcellen waarmee de hersenen de spieren aansturen. En daarmee verwoest het je leven zoals je dat kende. Langzaam maar zeker maakt het vanzelfsprekende dingen moeilijk tot onmogelijk. Bij ALS vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Voor de dodelijke zenuw-/spierziekte is dringend een oplossing nodig.

 

 

 

Robur '58

honk- en softbalvereniging Apeldoorn

Welkom op de site van Robur ’58, een honk- en softbalvereniging in Apeldoorn. Onze vereniging is gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Apeldoorn. Wij zijn een gezellige vereniging met enthousiaste leden die zorgen voor een leuke en sportieve sfeer. Of u nu beginner bent of al ervaren speelt, bij ons is iedereen welkom. We hopen u snel te verwelkomen op ons veld!

Robur '58

My personal favorites
Sponsoren
Externe links